Massages

ontspanningsmassage11

Tijd en ruimte voor massage, met zorg en aandacht gegeven. Dat is wat Havermans Massages u graag laat ervaren. Hiertoe kunt u kiezen uit een aantal massagevormen die vaak als combinatie wordt toegepast. Massage wordt met name preventief ingezet, om fit en gezond te blijven. Immers, voorkomen is beter dan genezen. Ook kan massage bijdragen tot herstel. Hiertoe wordt samengewerkt met specialisten zoals fysio-, manueel therapeuten en osteophaten.

Massages kunnen worden gegeven op een massagetafel of een massagestoel. Met en zonder olie. Op de blote huid of over de kleding. Regelmatig een massage doet je goed. Ook kan zo de massage op maat worden gemaakt.
Op je eigen lijf geschreven. Massagetechnieken die worden toegepast komen uit de : ontspannings- en sportmassage; integratieve massage, diepweefselmassage, lomilomi en holistic pulsing. Hiervan is een soort van eigen mix ontstaan, de Havermans Massages Massage ;o)

Ervaar en beleef deze massage zelf en boek een massage per telefoon 076 5974200 of mail info@havermans-massages.nl
Welkom!

Stoel Massage

Prima geschikt om in korte tijd een diepe ontspanning te ervaren. Deze massage is over de kleding heen en kan ook prima op locatie worden gegeven. Een massage van 20 minuten is al effectief. U kunt ook kiezen voor 30 minuten.

Ontspanningsmassage

Een massage op een massagetafel, met warme olie. Gebruikmakend van technieken uit klassieke massage, integratieve massage sportmassage, diepweefsel massage. en pulsing. In overleg op maat gemaakt. Ook deze massage kan op locatie.

Gekozen kan worden voor een massagetijd vanaf 40 minuten. Een volledige massage kan vanaf 60 minuten en meer. Waan je ook eens helemaal zonder tijd, met een massage zonder klok.