Privacyverklaring en cookies

Op deze pagina staat hoe ik persoonsgegevens verwerk en welke informatie van de websitebezoeker of klant ik opsla op deze website (cookies dus). Heb je vragen over de privacyverklaring, neem dan contact op.

Contact opnemen

Als iemand contact met me opneemt, bewaar ik het bericht en de contactgegevens in het systeem waarmee diegene contact opneemt. Bijvoorbeeld in Outlook en WhatsApp. Ik zorg ervoor dat de gegevens voldoende beveiligd zijn. Ik bewaar deze informatie minimaal 8 jaar.

Iedereen die contact heeft opgenomen, heeft altijd het recht op het wijzigen of verwijderen van zijn of haar gegevens en het recht om bezwaar te maken tegen verwerking van de gegevens.

Privacy van klanten

Gegevens van klanten zoals e-mailadressen, adressen en telefoonnummers bewaar ik voor mijn administratie en communicatie naar de betreffende klant. Ik houd uiteraard bestanden bij in Word en Excel en deel de administratie voor BTW met de boekhouder. Ook gebruik ik programma’s als Outlook en WhatsApp om de gegevens te verwerken. Ik zorg ervoor dat de gegevens voldoende beveiligd zijn. Ik bewaar deze informatie minimaal 8 jaar.

De persoonsgegevens die ik bewaar, zijn deels wettelijk verplicht en contractueel verplicht. Ik kan bijvoorbeeld niet komen masseren als ik niet weet waar ik moet zijn. Alle klanten hebben altijd het recht op het wijzigen of verwijderen van hun gegevens en het recht om bezwaar te maken tegen verwerking van de gegevens

Cookies op deze website

Behalve cookies bij de koffie gebruik ik geen cookies op mijn website.