Vanaf Mei : Cellulite Massage erbij

 

Vanaf mei is er nu bij Havermans Massages ook een Cellulite massage bij. Cellulite ofwel sinaasappelhuid is een biologisch en natuurlijk verschijnsel en komt vooral voor bij vrouwen.  Maar liefst negen op de tien vrouwen hebben of krijgen hiermee te maken.

Cellulite is een verkleving en zwelling van de onderhuidse bindweefselstructuur, de structuur die onder de huid zit. Veel vrouwen die te maken krijgen met cellulite storten zich in een intensief bewegingsprogramma en besluiten resoluut te gaan lijnen.

Deze maatregelen, maar wel op een verantwoorde wijze toegepast, kunnen een bijdrage leveren aan het tegengaan van deze ontsierende bobbels en hobbels. Ze kunnen de oorzaak echter niet helemaal bestrijden.

Belangrijk blijven: voldoende beweging, doorbloeding, gezond eten en leven.

Wanneer de stofwisseling van de huid echt verstoord is, dan vraagt cellulite een speciale behandeling. Zoals een cellulite massage. De cellulite massage is een krachtige bindweefselmassage om de bloedcirculatie weer op gang te brengen zodat de afvalstoffen, die zich voornamelijk in de vetcellen ophopen, worden afgevoerd. Het gaat bij deze massage niet om gewichtsverlies maar om strakker krijgen van de huid, waardoor je letterlijk beter in je vel komt te zitten.

Door deze behandeling worden ook de gifstoffen verwijdert, wat resulteert in : Meer energie en een verhoogd gevoel van welzijn. Uit onderzoek is het volgende gebleken : Op meer dan vijf belangrijke meetpunten was het gemiddelde omvangsverlies 12,5 cm. De meeste vrouwen merkten dat zij één tot twee kledingmaten kleiner hadden zonder noemenswaardige gewichtsvermindering.

Ben je benieuwd wat een cellulite massage voor jou kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact op.
Dit kan per mail : info@havermans-massages.nl of per telefoon 076-5974200.

strakker in je vel met Havermans-Massages.nl

strakker in je vel met Havermans-Massages.nl

Comments are closed.