Stoelmassage

Een zeer fraaie, relaxte en effectieve manier van ontspannen kan middels een stoelmassage. Deze is tevens veelzijdig inzetbaar en praktisch overal te geven.

Een stoelmassage is een massage, meestal over de kleding, van rug en schouders, armen en handen, heupen, hoofd en hals. De massage is gebaseerd op drukpuntenmassage, ook wel Shiatsu genoemd. De massages is bedoeld als prettig en werkt zeer effectief. Je zal merken dat ze werkt. De massage is op een speciale comfortabel zittende stoel (zie fotoos).

Ook deze vorm van masseren heeft impact of je lijf en je bewustzijn. Je zelfgenezend vermogen krijgt een boost en je mindset eveneens. Je voelt je meer verbonden.

Prettig als afwisseling tijdens een drukke werkdag. Of fijn als relaxmoment aan het einde van een dag.

Stoelmassages worden vooral bij bedrijven aangeboden. En dan vooral door de vooruitstrevende werkgevers. Die inzien dat een balans tussen inspannen en ontspannen belangrijk is. Ze gunnen hun medewerkers een moment van ontspannen en opladen. Deze vorm is daarvoor heel geschikt. In ca 20 minuten krijg je weer energie.

Ook geef ik deze massages aan huis en in mijn praktijk. Maar ook op evenementen zoals Heroes for Heroes en danswedstrijden van de NADB (Nederlandse Algemene Danssport Bond) in Topsportcentrum Almere.

Is stoelmassage ook iets voor jou en/of voor je team, contact mij dan voor de mogelijkheden.

bericht op Linkedin van Nadja Buckenberger van RoomRaccoon op 5 augustus 2019
bericht op Facebook van Monique Baijer-Belde van 28 oktober 2018