Tafelmassage

Mijn tafelmassages zijn bij uitstek bedoeld voor ontspannen. Even lekker helemaal niks. Bij voorkeur een massage over de huid en bij voorkeur van heel je lijf. Je bent immers één geheel en alles heeft verbinding met elkaar. Om tot ontspanning te kunnen komen masseer ik minimaal zo’n 60 minuten.


Verder zijn mijn massages vooral preventief en niet perse klachtgericht. Dus voor klachten verwijs ik je meestal door.
Ze zijn dus voor onderhoud. Ter stimulering van je doorstroming en lekker in je vel. Als boost voor je immuun systeem (een beste eigenschap van massages) en preventief. Immers je ontdekt je lijf meer en meer en voelt ook eventuele ongemakelijkheden wat eerder.

Mijn massages zijn inmiddels een soort van mengelmoes van diverse soorten van masseren. Zo combineer ik meestal met warme Amandelolie met grote strijkingen en knedingen. Maar ook op knedingen op de huid die in de buurt komen van diepweefsel ofwel bindweefseltechnieken. Ook kan ik cupping toepassen. Verder gebruik ik hetgeen ik leerde tijdens mijn opleiding Integratief Masseur, dit zijn de strijkingen zoals hiervoor vermeld, pulsing en polariteitmassage. Dynamisch en Intuïtief. Met de kracht van zacht. Soms pas ik ook paardenkracht toe.

Je wordt in elk geval bedekt met een doek of handdoeken. En waar ik masseer worden deze open geplooid.
Ook werk ik graag met warme doeken. Waarmee ik je “inpak als een kadootje”.

Kortom, ik stem de massage graag af op jouw wensen. En zal het je zo lastig mogelijk maken om niet te ontspannen. Uiteraard gaat dit alles in overleg. Immers jouw veiligheid en comfort vormen een belangrijke basis voor jouw ontspannen.

Bij voorkeur geef ik mijn tafelmassages in mijn praktijk te Zundert. Maar omdat mijn tafel mobiel is, kan ik ze ook op locatie aanbieden, zoals bij je thuis. Gun jezelf zo nu en dan een massage. Je lijf zal je dankbaar zijn.