Ronald

Hier wat info over mijzelf, Ronald Havermans, oprichter en masseur van en bij Havermans Massages, ofwel de Chairman van Havermans Massages ;o).

Gestart in 2006 met mijn praktijk voor massage. Na een tijd werkzaam geweest te zijn met mijn ouders in hun eigen bedrijf Havermans Assurantiën. Een zaak met de persoonlijke aandacht voor uw zaken. Het was een begrip in ons dorp Zundert. Met vele tevreden klanten. De tijd was nog minder gejaagd als nu. Minder zakelijk. Wellicht heb ik mede daar mijn liefde voor mensen gevonden. En het dienstbaar opstellen, ik help en ondersteun graag mensen. En dat past als masseur. Het is vooral dankbaar om te mogen doen.

Hoe mooi is het, vertrouwen te ervaren, om zo dichtbij iemand te mogen zijn. Naast iemand te mogen staan en tot steun te zijn. Misschien een klein beetje bewuster te mogen maken van hoe mooi wij zijn als mens. Hoe verfijnd en ingenieus ons lijf in elkaar zit en vooral verbonden is.

Massage werkt en ik ben dankbaar daaraan een bescheiden bijdrage te mogen geven. In het grote geheel gezien, een beetje bij te dragen aan meer zorg voor jezelf, wat meer zorg voor te ander tot gevolg heeft. En zo de wereld wat meer verbonden maakt.

Voel je welkom voor een reis naar jezelf.
Voel je welkom voor jouw Havermans Massage.

Ronald Havermans.